Yritys


Parempien pointtien puolesta.

Kun Punkto sai alkunsa 2016, tämä ajatus oli keskeinen:

Every word has consequences.
Every silence, too.

– Jean Paul Sartre

Yhä edelleen kaiken ytimessä on tahto auttaa yrityksiä viestimään omalla äänellä hiljaisuuden tai väärien viestien sijaan.

Punkton perustaja ja yrittäjä Petra Silvennoinen on kerännyt kokemusta markkinointiviestinnästä jo yli kymmenen vuotta. Uransa yritysviestinnän parissa hän aloitti aikana, jolloin ei ollut somekanavia, vaan näkyvyys mitattiin palstamillimetreinä. Tuolloin vuosia sitten Petra mittasi näkyvyyttä viivotin apunaan.

Noista hetkistä on tultu pitkä matka niin kanavien kehityksen ja määrän kuin Petran ammattitaidon suhteen. Muutto Ouluun vuonna 2012 merkitsi uutta alkua. Oulun yrittäjämyönteinen ilmapiiri sai aikaan haaveen, jollaista ei ollut koskaan aikaisemmin ollut.

Vuosina 2013–2015 Petra suoritti Oulun ammattikorkeakoulussa medianomin tutkinnon. Opiskeluvuosien myönteiset freelance-kokemukset sysäsivät unelmaa yhä voimakkaammin eteenpäin. Punkto perustettiin alkukesästä 2016, jonka jälkeen Petra yhteistyökumppaneineen on auttanut kymmeniä yrityksiä viestimään paremmin.

Petra palkittiin Oulun Yrittäjien Vuoden yksinyrittäjä -palkinnolla toukokuussa 2019.

Punkto on yhden naisen yritys, mutta vertaansa vailla oleva kumppaniverkosto tekee siitä joka kerta sinun tarpeidesi kokoisen.

Verkostoidu Petran kanssa LinkedInissä!

Petra Silvennoinen Punkto
Kuva: Juuso Haarala 2019