Ajankohtaista

Uudet kuviot 2021 – vauvan tuoksuinen arki


Vuosi 2020 on ollut myllerrysten vuosi. Toisaalta se on pitänyt sisällään suuria pettymyksiä ja jatkuvaa tsemppaamista, mutta toisaalta myös haaveiden toteutumista ja itsensä kuuntelua, pysähtymistä ja jollain tavalla myös ​monien asioiden selkeytymistä.

Jään heti vuoden alusta äitiys- ja vanhempainvapaalle. Paluusta työelämään osaan tällä hetkellä sanoa vain, että se tapahtu​nee​ vuoden 2021 loppupuolella.

Tässä vaiheessa haluan sanoa kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, joiden kanssa olen saanut tehdä toinen toistaan kiinnostavampia töitä viimeisten 4,5 vuoden aikana. Niin pitkissä asiakkuuksissa kuin lyhyemmissä projekteissa olen päässyt kehittymään ja kasvamaan sekä tukemaan teitä tavoitteissanne. Kiitos luottamuksesta ja kaikkea hyvää teille kaikille jatkossa​!​

Lisäksi kiitos kuuluu kaikille niille kanssa yrittäjille ja järjestötyöntekijöille, joihin olen onnekkaana saanut tutustua näiden vuosien aikana. Kiitos tuesta, kannustuksesta ja lämpimästä ilmapiiristä!

Äitiys- ja vanhempainvapaalla aion rauhassa tutustua uuteen perheenjäseneemme, antaa aikaa perheelle ja kenties löytää jossain vaiheessa myös uusia ovia avattavaksi työrintamalla. Tällä hetkellä mieleni on levollinen ja luottavainen sekä avoin kaikille mahdollisuuksille. En koe, että minun tarvitsee sulkea mitään vaihtoehtoa pois tässä vaiheessa ja siitä olen iloinen.

Pysytään yhteyksissä​ ja oikein ihanaa joulun aikaa!

– Petra Silvennoinen​

Ajankohtaista

Yhteistyö Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikön kanssa jatkuu


Punkto on hankintasopimuksen puitteissa toteuttanut BusinessOuluun kuuluvalle Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikölle tapahtumiin liittyviä yhteisömanageripalveluita 1.10.2018 alkaen. Hankintapäätökseen sisältyy optio vuodelle 2020, joka on tilaajan toimesta päätetty käyttää. Näin ollen Punkton ja Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikön hyvin sujunut yhteistyö saa jatkoa.

Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikkö mahdollistaa ja toimii kumppanina erilaisille tapahtumille, joita Oulussa järjestetään ympäri vuoden. Lisäksi yksikkö tuottaa Oulun kaupungin kaupunkijuhlia, joihin kuuluvat Oulun PäivätOulun puistopiknikit ja Lumo-valofestivaali, joka palkittiin Tapahtumien gaalassa Vuoden kulttuuritapahtuma -palkinnolla maaliskuussa 2019.

Punkton toteuttamat yhteisömanagerin tehtävät sisältävät muun muassa tapahtumiin liittyvien sosiaalisen median sisältöjen suunnittelua ja ideointia, sisällöntuotantoa sekä aktiivista vuorovaikutusta yhteisöjen kanssa. Lisäksi yhteistyö sisältää sosiaalisen median mainonnan suunnittelua ja toteutusta.

Punkto on tehnyt yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa myös aiemmin.

Ajankohtaista

Punkto ja Oulun Ideapark yhteistyöhön


Punkton ja Oulun Ideaparkin yhteistyö alkoi kesällä 2019 sosiaalisen median suunnittelulla, jonka osana laadittiin julkaisukalenteri syyskaudelle 2019 sekä sosiaalisen median ohjeistus henkilöstön ja vuokralaisten käyttöön. Näiden työstäminen jatkuu aktiivisesti, jotta työkalut ovat kaikkia osapuolia mahdollisimman hyvin palvelevia sekä aina ajantasaisia.

Punkto toteuttaa Ideapark Oululle somemanagerointi-palveluita viikoittain sekä tapahtumiin liittyen. Kauppakeskus pystyy nyt myös tarjoamaan vuokralaisilleen sometuottajan kuukausittaiset visiitit, jolloin voidaan esimerkiksi toteuttaa ja suunnitella sisältöjä kunkin vuokralaisen sen hetken tarpeisiin liittyen.

Yhteistyö laajenee syksyllä 2019 kattamaan myös verkkosivujen sisällöntuotannon ja ylläpidon Ideapark Oulun tapahtumiin liittyen.