Ajankohtaista

Uudet kuviot 2021 – vauvan tuoksuinen arki


Vuosi 2020 on ollut myllerrysten vuosi. Toisaalta se on pitänyt sisällään suuria pettymyksiä ja jatkuvaa tsemppaamista, mutta toisaalta myös haaveiden toteutumista ja itsensä kuuntelua, pysähtymistä ja jollain tavalla myös ​monien asioiden selkeytymistä.

Jään heti vuoden alusta äitiys- ja vanhempainvapaalle. Paluusta työelämään osaan tällä hetkellä sanoa vain, että se tapahtu​nee​ vuoden 2021 loppupuolella.

Tässä vaiheessa haluan sanoa kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, joiden kanssa olen saanut tehdä toinen toistaan kiinnostavampia töitä viimeisten 4,5 vuoden aikana. Niin pitkissä asiakkuuksissa kuin lyhyemmissä projekteissa olen päässyt kehittymään ja kasvamaan sekä tukemaan teitä tavoitteissanne. Kiitos luottamuksesta ja kaikkea hyvää teille kaikille jatkossa​!​

Lisäksi kiitos kuuluu kaikille niille kanssa yrittäjille ja järjestötyöntekijöille, joihin olen onnekkaana saanut tutustua näiden vuosien aikana. Kiitos tuesta, kannustuksesta ja lämpimästä ilmapiiristä!

Äitiys- ja vanhempainvapaalla aion rauhassa tutustua uuteen perheenjäseneemme, antaa aikaa perheelle ja kenties löytää jossain vaiheessa myös uusia ovia avattavaksi työrintamalla. Tällä hetkellä mieleni on levollinen ja luottavainen sekä avoin kaikille mahdollisuuksille. En koe, että minun tarvitsee sulkea mitään vaihtoehtoa pois tässä vaiheessa ja siitä olen iloinen.

Pysytään yhteyksissä​ ja oikein ihanaa joulun aikaa!

– Petra Silvennoinen​