Ajankohtaista

Yhteistyö Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikön kanssa jatkuu


Punkto on hankintasopimuksen puitteissa toteuttanut BusinessOuluun kuuluvalle Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikölle tapahtumiin liittyviä yhteisömanageripalveluita 1.10.2018 alkaen. Hankintapäätökseen sisältyy optio vuodelle 2020, joka on tilaajan toimesta päätetty käyttää. Näin ollen Punkton ja Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikön hyvin sujunut yhteistyö saa jatkoa.

Oulun tapahtuma- ja markkinointiyksikkö mahdollistaa ja toimii kumppanina erilaisille tapahtumille, joita Oulussa järjestetään ympäri vuoden. Lisäksi yksikkö tuottaa Oulun kaupungin kaupunkijuhlia, joihin kuuluvat Oulun PäivätOulun puistopiknikit ja Lumo-valofestivaali, joka palkittiin Tapahtumien gaalassa Vuoden kulttuuritapahtuma -palkinnolla maaliskuussa 2019.

Punkton toteuttamat yhteisömanagerin tehtävät sisältävät muun muassa tapahtumiin liittyvien sosiaalisen median sisältöjen suunnittelua ja ideointia, sisällöntuotantoa sekä aktiivista vuorovaikutusta yhteisöjen kanssa. Lisäksi yhteistyö sisältää sosiaalisen median mainonnan suunnittelua ja toteutusta.

Punkto on tehnyt yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa myös aiemmin.