Ajankohtaista

Punkto ottaa haltuun Street Food Fiesta & Choco Festivalin tiedottamisen ja medianäkyvyyden


Tagged: , , , , , , ,

street food fiesta

 

Punkton Petra Silvennoinen on saanut vastuulleen Street Food Fiesta & Choco Festival -kiertueen sidosryhmäviestinnän, tiedottamisen ja medianäkyvyyden huhtikuun lopusta alkaen. Jo aiemmin tänä vuonna Punkto otti vastattavakseen kiertueen somemanageroinnin. Lue lisää täältä.

Street Food Fiesta & Choco Festival kiertää kaikkiaan 20 paikkakuntaa touko-syyskuussa 2017. Aiemmin Eurooppalainen ruokatori -nimellä Suomea kiertänyt tapahtuma on kokenut täydellisen uudistuksen. Uusitun konseptin myötä kiertue on nyt laajempi ja sisällöltään monipuolisempi. Kiertuetta luotsaa Ali Chehboun ja koordinoi Tiina Isotalus. Uusitusta ilmeestä ja verkkosivuista vastaa kokkolalainen Niku Creative.


Punkto ja Niku Creative toimivat tiiviissä yhteistyössä. Mikäli tarvitset verkkosivuja tai muita markkinoinnin palveluita, ota rohkeasti yhteyttä!